El xef montcadenc Jordi Grau suma la seva primera estrella Michelin

Amb 30 anys, Grau lidera el restaurant Ibaya de l’hotel ressort Hermitage a Andorra

El montcadenc Jordi grau -a la dreta- amb el xef Francis Paniego que tutela el projete
Hotel Ressort Hermitage
Jordi Grau arrodoneix un dels plats del menú degustació del restaurant Ibaya de Soldeu (Andorra)

El xef montcadenc Jordi Grau i el restaurante Ibaya, situat a el Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu, han rebut la seva primera estrella Michelin, passant-se a convertir en la referència gastronòmica d'Andorra, en tenir l’única estrella Michelin del país. Grau, de 30 anys, ha reconegut a La Veu que la la distinció "és un somni fet realitat, un reconeixement al bon treball d'anys". El xef ha tingut paraules de reconeixement per al seu equip del restaurant. El premi els ha agafat en plena temporada alta de feina. "Hem de gaudir, però alhora tenir els peus a terra i treballar cada dia amb rigor i esforç", afegeix

El guardó es va entregar el 14 de desembre a València durant la Gala de la Guía Michelin Espaya i Portugal 2021, l’acte gastronòmic de referència a la gastronomia que reuneix els millors xefs i restaurants.La proposta del restaurant Ibaya està basada en dos menús degustació que combinen modernitat i tradició amb les emocions sensorials de la cuina de La Rioja i Andorra i que vol ser retre un homenatge a la 'cuina de la mare'.

Grau (Montcada i Reixac, 1991) és xef executiu de l’Sport Hotel Hermitage & Spa des de 2019. Es va incorporar al 2011 a la família Hermitage i dos anys més tard es va convertr en cap de cuina. Amb formació en alta cuina per l’Escola Superior d’Hostalería i Turisme Sant Ignasi Sarrià, ha exercit amb anterioritat com a mà dreta al Tickets Bar, al costat d’Albert Adrià. Grau exerceix en l’actualitat també de professor a la mateixa escola on va estudiar i a l’Escola Vatel d’Andorra de turisme i direcció hotelera.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari