Els centres educatius organitzen les portes obertes al mes de març

L’escola Ginesta inaugurarà el calendari de visites el dia 4

Una noia observa a través d'un microscopi a un dels laboratoris de l'INS La Ferreria durant la jornada de portes obertes del curs passat
Arxiu/Laura Grau
Les escoles i instituts públics i concertats del municipi obriran les seves portes durant el mes de març per donar a conèixer els seus projectes educatius i les seves instal·lacions abans del període de preinscripció per al curs vinent, que tindrà lloc entre el 23 de març i el 4 d’abril.  L’escola Ginesta, a Can Cuiàs, inaugurarà el calendari de visites el dia 4, a les 11h, tant per a infantil i primària com per a secundària. A l’endemà, serà el torn de l’escola Fedac Montcada, al centre, que atendrà les famílies a partir de les 11h. 
 
D’altra banda, el dia 14 coincideixen dues escoles, el Reixac, al centre, i La Salle, a Montcada Nova-Pla d’en Coll, ambdues tindran lloc a partir de les 18h. El 15 de març, obriran portes El Turó, al centre, (15.15h) i el Mitja Costa, a Terra Nostra (9.10 i 15.10h), mentre que al dia següent ho farà l’escola Viver (17.15h), a Can Sant Joan. Per la seva banda, l’escola Mas Rampinyo organitza la visita adreçada als pares i les mares el dia 17 (15.15h) i l’escola Font Freda, a Montcada Nova-Pla d’en Coll, el 20 (17h). L’Elvira Cuyàs, a Mas Rampinyo, tancarà el calendari de portes obertes a les escoles de primària, el 21 de març (17.15h). 
 
 L’INS La Ribera, al centre, farà la jornada de portes obertes el 13 de març (18h); l’INS La Ferreria, situat entre la Font Pudenta i Terra Nostra, el dia 15 (18h); i La Salle, a Montcada Nova, el 16 (18h). L’INS Montserrat Miró, a Montcada Nova, organitza el dia 22 dues sessions de visites, una a les 18h i una segona a les 19h.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari