Engine Heart celebra l’èxit de la seva primera trobada de motards

El club ha fet la festa al barri de Terra Nostra amb la participació de centenars de persones

Els participants a la festa van exposar les seves motos al carrer
Pilar Abián
La festa va incloure un concurs de Miss Pin up

El club de motards del municipi Engine Heart ha qualificat d’èxit la festa organitzada aquest diumenge a Terra Nostra per celebrar el seu primer aniversari. Des de les 9 fins a les 17h desenes de membres d’altres clubs van exhibir les seves motos pels carrers del barri i es van concentrar a un solar del carrer Vallès per assistir als concerts i les activitats programades. “Hem superat les nostres millors expectatives tenint en compte que la data coincidia amb la festa d’altres clubs”, ha explicat el portaveu de l’entitat, David Lago. Desenes de motos es van exhibir als voltants de l’espai on es va fer la celebració així com vehicles clàssics, mostra que va atraure força públic.

La festa també va incloure una desfilada de moda fetish biker, que barreja l’estètica motera amb la roba interior, i un concurs de Miss Pin up, amb vestits de la dècada dels anys 70.

“L’èxit de la convocatòria ens anima a repetir-la l’any vinent”, ha dit Lago tot afegint que el club es planteja fer alguna altra trobada cap al Nadal amb finalitats solidàries. Engine Heart té actualment una desena d’associats i la seva seu es troba ubicada al bar Sada Sport del Pla d’en Coll.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari