Èxit rotund en els casals d’estiu municipals

Durant aquest període hi ha hagut una mitjana de 496 infants per setmana, una xifra que supera la de l’any 2022

Casal infantil a l'escola Elvira Cuyàs
Sílvia Alquézar

Al voltant de 1.100 infants han participat durant el passat mes de juliol en els casals d’estiu municipals coordinats per les regidories d’Esports i d’Infància i Joventut. Durant aquest període hi ha hagut una mitjana de 496 infants per setmana, una xifra que supera la de l‘any 2022.

Aquest estiu s’han registrat 700 inscripcions per als casals de la Regidoria d’Infància i Joventut, i 648 per al de Regidoria d’Esports. A més, l’èxit del gaudi de la canalla durant aquest mes no hauria estat possible sense la feina de 145 persones que treballa als casals, tant monitors com vetlladors d’infants. Albert Carandell (PSC), regidor d’Infància i Joventut, ha valorat positivament el desenvolupament dels casals: “Ens ha permès satisfer les necessitats de conciliació de la vida familiar i laboral i, alhora, promoure la infància i adolescència des d’una visió educativa i de foment de la igualtat d’oportunitats.

Ens ha permès satisfer les necessitats de conciliació de la vida familiar i laboral i, alhora, promoure la infància i adolescència des d’una visió educativa i de foment de la igualtat d’oportunitats

Albert Carandell (PSC), regidor d’Infància i Joventut
Nens jugant al tres en ratlla la nit del casal
Monika Piñuelo

Els casals s’han desenvolupat sense cap incidència i la valoració de les famílies és positiva. A més, l’Ajuntament seguirà treballant per la millora de casals i garantir un estiu de qualitat per tots els infants.

Deixa un comentari