La psicòloga Raquel Boquet parlarà sobre gènere i salut en temps de Covid

La conferència es farà aquest dimecres a l’Auditori Municipal i inclourà una sessió de meditació en col·laboració amb l’Espai Tai txí

‘Gènere i salut en temps de Covid’ és el títol de la conferència que impartirà aquest dimecres a l’Auditori Municipal, Raquel Boquet, psicòloga del Grup de Dones Feministes de Cerdanyola El Safareig (18h). Després de la xerrada, es farà una sessió de relaxació i meditació, a càrrec d’Olga Beato, de l’Espai de Tai Txí de Montcada i Reixac.  Aquests actes s'inclouen al programa del Dia Internacional de la Salut de les Dones, que ha coordinat la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, i que va arrencar dijous passat amb l’acció Fotografia d’una pandèmia, paraules i música pel confinament, als exteriors del Casal de Gent Gran Casa de la Mina, a càrrec de la Xarxa d’Equipaments, en col·laboració amb Creu Roja. El programa clourà el 5 de juny amb un taller de taitxí per a dones al Casal de la Mina (10h).

El dia oficial de l’efemèride, el 28 de maig, es va fer una xerrada al Centre Cívic Can Cuiàs sobre el maneig de l’estrès i de l’ansietat. També fins al 5 de juny hi haurà una mostra de llibres sobre la salut i el gènere a les biblioteques de Montcada i Reixac.

Seccions:

Deixa un comentari