L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac, nomenada la millor societat de l’any

El soci Gabriel Brau rep el Premi Nacional de fotografia 2007

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac, AFOTMiR, ha estat nomenada millor societat fotogràfica de l’any. La Confederació Espanyola de Fotografia (CEF) concedeix aquesta distinció a les entitats que destaquen per la seva trajectòria en pro de la fotografia.
A aquest guardó, s’ha d’afegir també que un dels socis d’AFOTMiR, Gabriel Brau, de Cardedeu, ha rebut el premi nacional de fotografia 2007. Precisament l’exposició “Llums d’Àfrica” d’aquest autor inaugura divendres la segona edició de Photomontcada.
Vint anys dedicada a la fotografia i un esperit innovador i de servei als socis i al municipi li han merescut a l’AFOTMiR el màxim reconeixement per part de la Confederació Espanyola de Fotografia. El president de l’entitat montcadenca,
L’AFOTMiR també està d’enhorabona perquè un dels socis ha estat mereixedor del Premi Nacional de Fotografia 2007. Aquest guardó suposa un reconeixement important de la seva trajectòria que s’inicia el 1976 com a aficionat. El 1989 aconsegueix dedicar-s’hi professionalment, combinant els treballs de publicitat al seu estudi de Cardedeu amb el reportatge de caràcter documental i de viatges. Tot i no viure a Montcada, es va vincular a l’AFOMIR a partir de la seva amistat amb el president, Cosme Oriol. Brau explica què suposa el premi nacional de fotografia per la seva carrera:
El president de la Confederació Espanyola de Fotografia, Joan Palmer, ha destacat que tant l’evolució de l’AFOTMiR com la trajectòria de Gabriel Brau han motivat la decisió del jurat d’atorgar-los el màxim reconeixement.

L’exposició Llums d’Àfrica, de Gabriel Brau, inaugura aquest divendres a les 8 el Photomontcada 2007, que omplirà d’exposicions fotogràfiques diferents equipaments

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari