L’Ajuntament engega noves accions de suport al comerç de Montcada i Reixac aquest Nadal

El consistori ha creat el portal promontcada.cat per fer difusió del teixit comercial del municipi

L'alcaldessa, a l'esquerra, presentant la campanya de Nadal en presència del regidor de Comerç
Silvia Díaz

“Per Nadal, les millors compres a Montcada i Reixac’ és el lema de la campanya impulsada pel consistori per donar suport els botiguers en una època en què és habitual que es produeixin més vendes. “Ara més que mai hem d’incentivar les vendes a Montcada, impulsar, dirigir i acompanyar els botiguers per fer front a la crisi”, ha manifestat el regidor de Comerç i Turisme, Joan Maresma (CiU), durant l’acte de presentació de la iniciativa, que ha tingut lloc aquest dilluns, 28 de novembre, al migdia, a la Casa de la Vila, presidit per l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i en presència dels presidents de les associacions de comerciants del municipi –Montcada Centre Comerç, Can Cuiàs, Montcada Nova-Pla d’en Coll i Mas Rampinyo, a excepció del de Can Sant Joan, que no hi ha pogut assistir.

La campanya, que es basa en la difusió de cartells amb l’eslògan, forma part de les accions que s’estan duent a terme a nivell municipal per fomentar el comerç aquest Nadal, com la Fira dels dies 17 i 18 de desembre (rambla dels Països Catalans), l’encesa de l’enllumenat i la creació d’un portal web, www.promontcada.cat, que permetrà “posar el comerç de Montcada en el mapa”, ha dit l’edil. El web es presenta demà a una trentena de responsables de comerços (15h, Casa de la Vila), en un taller informatiu. El web recull tots els establiments de la ciutat, amb l’objectiu que sigui una eina de promoció del comerç del municipi, però també un servei per a la ciutadania, ja que permet consultar de manera àgil i còmoda –fins i tot a través del telèfon mòbil- on trobar els comerços, classificats segons la seva especialització.

Comprar a Montcada significa no haver de fer cua, disposar de la màxima professionalitat i amabilitat i evitar-nos desplaçaments per adquirir el que podem trobar aquí”, ha explicat l’alcaldessa durant la presentació. Pérez ha agraït la presència dels representants de les associacions de comerciants i els agraït la seva tasca per potenciar el comerç. L’edil ha recordat que el govern local va lliurar recentment 6.000 tiquets d’aparcament gratuït en zona blava que els comerços de la zona centre regalaran als seus clients.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari