L’AV Can Sant Joan anuncia més mobilitzacions

L’AV de Can Sant Joan ha convocat aquesta tarda una nova assemblea al barri a la plaça del Bosc, que amb tota probabilitat clourà amb un nou tall de la carretera C-17. Els veïns tornaran a protestar un cop més per les deficiències ambientals que consideren que pateix el barri, provocades, en part, pel dipòsit […]

L’AV de Can Sant Joan ha convocat aquesta tarda una nova assemblea al barri a la plaça del Bosc, que amb tota probabilitat clourà amb un nou tall de la carretera C-17. Els veïns tornaran a protestar un cop més per les deficiències ambientals que consideren que pateix el barri, provocades, en part, pel dipòsit de ferralla que encara està obert i la cimentera Lafarge.
Per a aquesta ocasió, l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan ha fet una crida als establiments del barri per tal que tanquin les seves botigues de set a nou de la tarda, per mostrar el seu suport amb les reivindicacions veïnals. Si finalment es fa la manifestació, serà la cinquena que organitza l’entitat veïnal en tres mesos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari