L’encesa de llums dona la benvinguda al Nadal

La novetat d’aquest any és que la il·luminació de tots els guarniments també s’ha fet amb una festa des de Can Sant Joan que ha atret força públic

Centenars de persones han assistit aquest divendres a l’encesa dels llums de Nadal, el punt de sortida a un programa de més d’una vintena d’activitats familiars i d’una campanya de suport al comerç local. El primer acte simbòlic s’ha fet a la plaça de l’Església des d’on s’ha encès la il·luminació del carrer Major, amb la col·laboració de Montcada Centre. Durant la tarda hi ha hagut una xocolatada, activitats i un espectacle d’animació familiar.

Una de les grans novetats és que l’encesa de la resta de llums de Nadal dels carrers també s’ha fet amb una festa a Can Sant Joan, que ha atret força públic. Els més menuts, acompanyats per l’alcalde, Bartolo Egea (PSC) i pel regidor de Cultura, Albert Carandell (PSC) han connectat l’endoll de tota la il·luminació des de la plaça Bosc.” La idea és descentralitzar aquest acte i que cada any, l’encesa institucional es faci des d’un barri diferent”, ha explicat Egea.

Prèviament, el programa Cultura i Barri ha obsequiat amb una xocolatada, que ha seguit amb una batucada lumínica que ha recorregut el carrer Reixagó. Després de l’acte hi ha hagut un concert de Nadal al ritme de rumba.

Seccions:

Deixa un comentari