L’encesa de llums dona la benvinguda al Nadal aquesta tarda

El 15 i 16 de desembre se celebrarà la Fira de Nadal al carrer Major

La plaça de l'Església acollirà un any més la festa de l'encesa dels llums de Nadal.
Premsa Ajuntament

Els llums de Nadal de Montcada i Reixac s’encendran aquesta tarda, durant la festa que es farà a la plaça de l’Església organitzada per la Regidoria de Comerç en col·laboració amb l’associació Montcada Centre Comerç. La celebració començarà amb una xocolatada popular, a les 17 h. Des del carrer Bogatell sortirà una desfilada lumínica (17.15 h) que recorrerà el carrer Major i, a les 18h, es faran els parlaments de les autoritats que donaran pas a l’encesa de llums de l’eix comercial, amb esclat de confeti. A continuació s’oferirà un espectacle familiar amb Rikus Animació Familiar.

L’encesa de la resta de llums de la resta la ciutat tindrà lloc a Can Sant Joan. A les 18 h, hi haurà xocolatada a càrrec de l’AV i de Cultura i Barri. També hi haurà la desfilada lumínica, a partir de les 18.45 h, des de la plaça Nicaragua fins a la plaça del Bosc, lloc on es faran els parlaments oficials i l’encesa. Tot seguit, el grup Landry oferirà l’espectacle Nadal a ritme de rumba. “La idea és descentralitzar aquest acte i que cada any, l’encesa institucional es faci des d’un barri diferent”, ha explicat la regidora de Comerç, Dámaris Sánchez (PSC).

La idea és descentralitzar aquest acte i que cada any, l’encesa institucional es faci des d’un barri diferent”, ha explicat la regidora de Comerç, Dámaris Sánchez (PSC).

Regidora de Comerç, Dámaris Sánchez

Espais que s’il·luminen

Els carrers on hi haurà il·luminació són, a la zona centre: Major, Bogatell, Rocamora, Bonavista, Santiago, Jaume I, avinguda de la Ribera, Clavell i plaça de l’Església. A Can Sant Joan: Bateria, Masia, Reixagó i la plaça Nicaragua. A la Ribera, la plaça del barri; a Font Pudenta-Muntanyeta, s’il·luminarà l’avinguda de la riera de Sant Cugat; a Terra Nostra, l’avinguda del barri; a Mas Rampinyo-Mas Duran hi haurà enllumenat a l’avinguda Catalunya, el passeig Sant Jordi i la rotonda de l’avinguda Europa; a Montcada Nova-Pla d’en Coll, la rambla dels Països Catalans i Lleida i a Can Cuiàs, el carrer Camèlies. Finalment, al Bosc d’en Vilaró hi haurà llum nadalenca al voltant del centre cultural.

A banda, també guarniran els carrers uns arbres nadalencs il·luminats col·locats a la plaça de l’Església i a la cruïlla entre la Rambla dels Països Catalans amb el Camí de la Font Freda. A les entrades al municipi des de diferents carreteres hi haurà enllumenat nadalenc com, per exemple, a Carretera Vella; a l’encreuament del carrer Quarters amb l’avinguda de Sant Cugat; a la rotonda entre la carretera de Ripollet i als carrers Beat Oriol i Bach.

Fira de Nadal

La tradicional Fira de Nadal, amb les parades de comerços i entitats, se celebrarà enguany els dies 15 i 16 de desembre al carrer Major. El divendres, començarà amb la tradicional cagada del Tió per a infants (17h), a càrrec de Montcada Centre Comerç. A les 18h, hi ha previst un taller de manualitats, i una projecció d’imatges (mapping) sobre la façana de la Casa de la Vila, A les 18.30h, hi haurà un espectacle itinerant, amb un seguici de Nadal de la mà dels Pessebristes de Ciutat Vella.

El dissabte al matí serà el torn per fer cagar el Tió dels adults, una activitat organitzada per Montcada Centre Comerç (10.30h). A continuació, hi haurà un cercavila amb Quartet Clover i tallers de manualitats. A les 13h, està previst un vermut musical amb el grup Holaquedixie, que compta amb la col·laboració de l’MCC. Durant tota la tarda, hi ha previst diversos tallers de manualitats i un espectacle itinerant d’animació (18h)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari