Les escoles Font Freda i Mitja Costa esdevindran patis oberts a partir de l’1 de novembre

Les instal·lacions estaran disponibles per a activitats de lleure i per als entrenaments de les entitats que ho sol·licitin

El pati de l’escola Font Freda disposa de dues pistes esportives i d’una zona d’esbarjo amb taules de pícnic i de ping-pong
Sílvia Alquézar
L’Ajuntament obrirà a partir de l’1 de novembre un nou horari de consergeria a les escoles Mitja Costa i Font Freda perquè les instal·lacions es converteixin en pati obert i estiguin disponibles per als entrenaments de les entitats que ho sol·licitin de dilluns a divendres, de 17 a 21h, i els cap de setmana segons les necessitats. Aquesta novetat coincidirà amb l’entrada en vigor del nou contracte del servei de consergeria i neteja de les instal·lacions esportives; i del de coordinació, direcció, socorristes i monitors, així com el del manteniment i suport logístic a les activitats que organitza la Regidoria d’Esports. 
 
L’obertura d’aquestes instal·lacions fora del seu horari lectiu respon a l’objectiu de posar a l’abast de les entitats tots els equipaments existents davant l’augment del volum d’equips que ha provocat una  pujada de la demanda d’espais per entrenar. Actualment, el municipi disposa de 12 equipaments: Montcada Aqua, el pavelló Miquel Poblet, l’Espai d’entitats, la Zona Esportiva Centre, els estadis de futbol de la Ferreria i Can Sant Joan, la zona d’atletisme, les dues pistes de petanca ubicades a Montcada Nova i Can Sant Joan i la Zona Esportiva Can Cuiàs. En els darrers anys, ja s’estan utilitzant com a patis oberts les escoles Reixac, Elvira Cuyàs i l’IE El Viver. 
 
“És molt positiu poder obrir dos patis més per fer qualsevol pràctica esportiva o activitats de lleure. Aquests espais també s’habilitaran per als entrenaments dels clubs per atendre l’augment d’equips, que indica que l’esport està molt viu entre el jovent”, ha manifestat el regidor d’Esports i d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC). 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari