L’MCC posa en marxa una nova campanya de Nadal per promoure les vendes al municipi

L’entitat serà present a la Fira de Nadal amb activitats per a la canalla i promou un concurs d’aparadors nadalencs i el sorteig de tres paneres

Montcada Centre Comerç (MCC) ha posat en marxa una nova campanya de Nadal amb l’objectiu de promoure les vendes als establiments de la ciutat durant aquestes festes. L’entitat col·laborarà a la Fira de Nadal, que tindrà lloc el 14 i 15 de desembre, amb diverses activitats com els inflables que s’instal·laran a la plaça de l’Església, dissabte al matí, i el tradicional cagatió, a la tarda. D’altra banda, el Pare Noël visitarà el 20 de desembre el carrer Major i la rambla dels Països Catalans, on també hi haurà inflables per a la canalla. A més, per crear més ambient nadalenc, l’MCC ha arribat a un acord amb l’Ajuntament perquè hi hagi fil musical al carrer Major durant totes les festes i no només els dos dies de la Fira de Nadal.

L’MCC també sortejarà entre la clientela tres cistelles de Nadal, valorades en 700 euros cadascuna, que estan exposades al número 11 del carrer Major. Els establiments associats repartiran entre els seus clients les butlletes per participar-hi. El sorteig es farà després de Reis. D’altra banda, l’entitat ha posat en marxa per primera vegada un concurs d’aparadors de Nadal entre els seus comerços, amb un premi de 100 euros per a cada categoria –el que més agrada, el més original, el més sostenible i el més elaborat. Serà la clientela qui esculli els guanyadors a través d’un procés de votació que es podrà fer fins al 27 de desembre emplenant una butlleta que es distribuirà als comerços participants.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari