Mor l’exregidor del PSC José A. García Soto

Va ser regidor de govern entre 1995 i 1998 i cap visible de la Plataforma pel Soterrament

L'any 1993, García Soto, va ser triat primer secretari del PSC a Montcada
Arxiu/La Veu

José Antonio García Soto, candidat del PSC als comicis de 1995 i regidor del govern municipal fins al 1998ha mort aquest dilluns al matí a conseqüència d’un càncer a l’edat de 75 anys. L’alcalde i primer secretari del PSC, Bartolo Egea, ha traslladat el condol a la família i ha destacat d’ell que “va ser, sempre, un gran socialista amb visió constructiva i crítica”.

García Soto durant uns comicis electorals l’any 2017 Nani López

“És una gran pèrdua, tot i la malaltia va treballar sempre amb humilitat i saviesa amb la nova executiva creada fa vuit anys”, ha afegit la socialista i amiga, Nani López. García Soto va ocupar la primera secretaria del PSC local des del 1993 fins al 1998.

També va ocupar un lloc visible en el comissionat de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total des del 2011 al 2015, impulsant el consens entre les diferents forces polítiques. En el terreny laboral va treballar tota la seva vida a la fàbrica montcadenca Aismalibar.

La vetlla està prevista per demà, a partir de les 17.30h, i dimecres, de 9 a 15h. El funeral se celebrarà el mateix dimecres a les15.30h a l’església de Santa Engràcia de
Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari