Oberta la inscripció a les activitats extraescolars gratuïtes fins al 15 de setembre

Les sol·licituds es poden fer telemàticament i els dies 13 i 14, de forma presencial a la Casa de la Vila amb cita prèvia

A l'escola el Turó es va fer el curs passat un taller on es barrejaven la pintura, les manualitats i les plantes
Sílvia Alquézar

Fins al 15 de setembre romandrà obert el període d’inscripció a les activitats extraescolars gratuïtes organitzades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament. El projecte, que es va posar en marxa a partir del segon trimestre del curs passat amb una gran acollida, és finançat a través del Ministeri d’Educació dins dels fons Next Generation de la Unió Europea i té per objectiu promoure el lleure educatiu amb propostes esportives, culturals i formatives adreçades a l’alumnat d’Infantil, Primària i ESO.

L’oferta d’activitats inclou propostes esportives com bàsquet, voleibol i acroesport; culturals com ball modern, art, teatre, còmic manga i iniciació a la batucada i d’altres com cuina i anglès.
Cada activitat ofertarà 14 placesquatre de les quals es reservaran per a participants amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE), que tindran monitoratge de suport.

Inscripcions

Les sol·licituds es poden fer telemàticament i els dies 13 i 14, de forma presencial a la Casa de la Vila amb cita prèvia. Hi ha un servei de suport i atenció a les famílies i petició de cita prèvia, de dilluns a divendres, de 9 a 12h i, dilluns, també de 16 a 18h, contactant a través del telèfon 938 514 855 o bé per correu electrònic a l’adreça [email protected].

En el cas que en alguna activitat hi hagi una demana superior a l’oferta de places es realitzarà un sorteig per ordenar les sol·licituds, segons un número d’identificació d’inscripció. El sorteig tindrà lloc el 25 de setembre. Les activitats començaran el 2 d’octubre.

Deixa un comentari