Èxit de les extraescolars gratuïtes del Pla Educatiu d’Entorn

La Regidoria d’Educació confirma que el projecte tindrà continuïtat durant tot el curs vinent, amb més oferta i més places

El Font Freda ha acollit l'activitat de psicomotricitat adreçada a alumnes d'infantil
A l'escola el Turó es va fer el curs passat un taller on es barrejaven la pintura, les manualitats i les plantes
Alumnes d'ESO que han participat al taller de ball a l'INS La Ribera

Un total de 151 infants i joves dels centres educatius del municipi ha participat entre els mesos de març i maig a les activitats extraescolars gratuïtes organitzades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), impulsat per l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat. L’objectiu del nou projecte, finançat a través del Ministeri d’Educació dins dels fons Next Generation de la Unió Europea, ha estat promoure el lleure educatiu amb propostes esportives, culturals i formatives adreçades a l’alumnat d’Infantil, Primària i ESO.

Cada grup ha ofert 14 places, quatre de les quals es van reservar per a participants amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE), que han comptat amb monitoratge de suport. Com que les propostes eren comunitàries, també s’ha proporcionat un servei d’acompanyament en el cas que l’activitat es fes en un espai diferent del centre en què l’alumne estava escolaritzat. Les activitats s’han realitzat a set centres educatius –Font Freda, El Turó, Elvira Cuyàs, Mitja Costa, IE El Viver, INS La Ribera i INS Montserrat Miró–, i tres equipaments públics: l’Espai Jove Can Tauler, el Centre Cívic Can Cuiàs i el Casal Cívic Montcada.

Continuïtat

La Regidoria d’Educació ha avançat que el projecte tindrà continuïtat el curs vinent i que es durà a terme durant tot el període lectiu, entre els mesos d‘octubre i maig. El consistori també ha anunciat que s’ampliarà l’oferta de propostes i el nombre de places, ja que es disposarà de més recursos econòmics. Enguany, el pressupost ha ascendit a 33.000 euros.

Deixa un comentari