Robatori en el Restaurant Triana’s de la zona de Mas Rampinyo

El restaurant Triana’s va patir un atracament la matinada de dijous a divendres de la setmana passada

La porta del restaurant va quedar trencada
Restaurant Triana’s

La matinada de dijous a divendres de la setmana passada va haver-hi un robatori al Restaurant Triana’s del carrer Lleida, 33 al barri de Mas Rampinyo. Els propietaris del local van denunciar el fet i no van poder obrir divendres ni dissabte passat per danys materials.

Els desperfectes de la porta principal des de dintre del restaurant
Restaurant Triana’s

Veïns propers a la zona asseguren que van veure una persona en una moto petita que suposadament va ser l’autor del robatori. Els fets van ocórrer la matinada de dijous a divendres de la setmana passada al voltant de les 3.20 h de la matinada. El presumpte autor del robatori va trencar el vidre de la porta principal i va robar dispositius electrònics amb els quals els treballadors demanen les comandes dels clients. Els propietaris van poder obrir amb normalitat a partir del diumenge passat i actualment, es troben tramitant els desperfectes del local amb l’asseguradora.

Aquest fet se suma a l’intent de robatori d’un home la setmana passada a dos comerços del municipi. En aquell cas no es va haver de lamentar cap desperfecte en els locals que es va intentar robar.

Deixa un comentari