Una exposició repassa el mig segle de la Penya Barcelonista

A part d’imatges històriques, també es poden veure alguna de les samarretes dels equips que va tenir l’entitat a finals dels 80 i principis dels 90.

El 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Montcada i Reixac ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb la inauguració d’una exposició fotogràfica, que es pot visitar a l’ABI. Es tracta del primer dels actes previstos per celebrar l’efemèride.

Socis i amics van omplir diumenge el Cafè Colon de l’entitat per fer un petit viatge des de la seva creació el 1974. La mostra inclou 50 imatges que repassen les cinc dècades d’existència. Les primeres juntes, les celebracions, les copes i les activitats socials centren el recorregut visual, que s’acompanya d’algunes de les samarretes dels equips que va tenir l’entitat a finals dels anys 80 i principis dels 90.

El president de la PB Montcada i Reixac, Jordi Gómez, va destacar que “l’exposició és un reconeixement a les persones que van fundar la Penya i tots aquells que l’han mantinguda viva, molts dels quals ja no són entre nosaltres”. La commemoració de l’aniversari s’estendrà al llarg de l’any amb més actes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari