Una montcadenca fa créixer el seu negoci gràcies al projecte Mentoring

Clàudia Raigón ha obert el seu primer estudi de fotografia al Carrer Major

Clàudia Raigón, esquerra, i Maria Piñeiro, dreta, al nou estudi de fotografia.
Clàudia Raigón

Les montcadenques Clàudia Raigón i Maria Piñeiro estan participant actualment al projecte Mentoring de la Diputació de Barcelona que emparella empresaris amb experiència i emprenedors, per tal de proporcionar-les un acompanyament personalitzat i gratuït.

Jo crec que m’han posat a la millor persona que podien trobar

Clàudia Raigón, emprenedora del barri de Terra Nostra

“Jo crec que m’han posat a la millor persona que podien trobar”, comenta Raigón respecte Piñeiro, la seva mentora. Les dues dones es van conèixer gràcies a la iniciativa de la Diputació, que les va ajuntar basant-se en els seus objectius i necessitats.

Ambdues van descobrir Mentoring mitjançant Montcada Emprèn, un servei de l’ajuntament per a emprenedors. Raigón ja porta 5 anys treballant com a fotògrafa, però es va apuntar al Mentoring en un moment de canvi en la seva empresa. La veïna del barri de Terra Nostra ha obert el seu primer estudi de fotografia al Carrer Major. “Necessitava posar un espai físic al meu negoci”, explica.

No és un projecte només per empreses que comencen, sinó per qualsevol que vulgui fer un canvi en el seu negoci o pujar la facturació amb el producte que ja està oferint

Clàudia Raigón

L’experiència, criteri i visió externa de Piñeiro, gerent de l’empresa de fabricació de joguines Sentinel, va ajudar Raigón a “endreçar” la seva empresa. “Quan tens una mica d’experiència pots distingir allò que realment et pot ajudar d’entre tota la informació que tens a l’abast”, comenta Piñeiro, veïna de Montcada Centre.

Quan tens una mica d’experiència pots distingir allò que realment et pot ajudar

Maria Piñeiro, veïna de Montcada Centre

Les dues montcadenques van començar a treballar conjuntament el passat juny, i tenen previst continuar fent-ho el temps que els hi faci falta. Ambdues destaquen la complicitat i entesa entre elles com a eina fonamental del Mentoring.

Projecte Mentoring

Montcada Avança, un projecte de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, s’ha situat com el Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) amb major nombre d’empreses, set, i mentors nous, nou, al projecte Mentoring. L’Ajuntament també s’ha posicionat com el quart centre amb més relacions de mentoria iniciades, actualment compta amb cinc. I el segon amb major nombre de llocs de treball salvaguardats, que han estat deu.

Deixa un comentari