Una seixantena de persones participa a la jornada d’intercanvi amb Mataró

La visita va tenir lloc aquest dimecres en el marc del programa Ciutats Amigues amb la població de més edat

La jornada d'intercanvi de gent gran a Mataró va incloure actuacions musicals
Ángel Luque
El regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre, durant la seva intervenció a la jornada d'intercanvi de gent gran a Mataró

Prop de 60 persones de les associacions de gent gran de Montcada van assistir aquest dimecres a la jornada d’intercanvi amb Mataró en el marc del programa Ciutats Amigues de la Gent Gran, una iniciativa liderada per l’OMS i gestionada per l’IMSERSO a l’Estat espanyol que té per objectiu que les ciutats adaptin l’entorn i els serveis perquè la ciutadania de més edat visqui amb seguretat, mantingui un bon estat de salut i participi en la vida de la ciutat.

El regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana de l’Ajuntament montcadenc, Juan Carlos de la Torre (ECP), va acompanyar la delegació montcadenca a Mataró. Durant la jornada es va organitzar un grup de treball per donar a conèixer les activitats que es fan a cada localitat, a més d’una visita al Casal Municipal Cirera de la capital del Maresme i l’actuació dels grups artístics dels casals d’ambdós municipis. La gent gran de Mataró visitarà el municipi el 21 de novembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari