Endesa millora la qualitat del servei de xarxa elèctrica a Can Cuiàs

Els treballs, que ha suposat una inversió de 90.000 €, han significat la reforma integral d’un centre de transformació, el reforç de diverses línies de baixa i mitjana tensió i, a més, el tancament d’una anella elèctrica

El nou centre de transformació construït al carrer Camèlies, envoltat d'una zona enjardinada
Endesa

En els últims dies, Endesa ha finalitzat les obres de millorar del servei de xarxa elèctrica a Can Cuiàs. Els treballs, que ha suposat una inversió de 90.000 €, han significat la reforma integral d’un centre de transformació, el reforç de diverses línies de baixa i mitjana tensió i, a més, el tancament d’una anella elèctrica.

L’operativa ha servit per eliminar un centre de transformació subterrani ubicat dins d’un local annex a un pàrquing i que patia inundacions quan es produïen episodis de tempestes i pluges al carrer Camèlies. L’objectiu d’Endesa és reforçar i millorar el subministrament elèctric en aquest barri montcadenc i impulsar l’electrificació de la demanda.

El nou recinte de transformació al carrer Camèlies pintat amb un grafiti
Endesa

Aquests treballs d’Endesa formen part del pla de millores de les infraestructures d’elèctriques de la companyia al Vallès Occidental. Per acabar les obres, cal pintar exteriorment el nou recinte de transformació del carrer Camèlies que es troba pintat amb grafiti.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari