Les obres durant l’agost obliguen a tancar el tràfic a l’Avinguda de La Ribera

Des d’avui, dimecres 9 d’agost fins al dijous 31 d’aquest mateix mes, queda tancada la circulació a l’Avinguda de La Ribera

Obres a l'Avinguda de la Ribera durant el mes d'agost
Quim Bilbeny

Des d’avui, dimecres 9 d’agost fins al dijous 31 d’aquest mateix mes, queda tancada la circulació a l’Avinguda de La Ribera. Amb motiu de poder executar les obres del Passeig de La Ribera i poder executar les caixes de paviment.

Al carrer París, entre Bogatell i Avinguda de la Ribera només podrà estacionar veïns del barri, ja que durant aquestes setmanes serà un carrer sense sortida. Per un altra banda, als carrers Bogatell i Jaume I no està previst cap problema i es podrà circular amb total normalitat.

Al carrer París, entre Bogatell i la Avinguda de la Ribera només podran estacionar els veïns del barri
Quim Bilbeny

Obres de La Ribera

Aquestes reformes formen part del conjunt d’obres que es van iniciar el novembre del 2022 a l’Ajuntament, amb l’objectiu de millor i enfortir l’eix com passeig fluvial. Així mateix, com millorar la relació dels ciutadans amb el riu Besòs, i unir els barris de Can Sant Joan, La Ribera i el centre. Les obres avancen en bon estat i s’espera que en els mesos vinents finalitzin les reformes del Passeig de La Ribera.

Cal recordar que aquestes transformacions impliquen una inversió de 2.704.999,98 €, finançada per l’AMB, Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Montcada i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional atorgat per la Unió Europea.

Deixa un comentari