Les obres d’urbanització de l’Estany de Gallecs es troben en la seva recta final

La previsió municipal preveu que la construcció finalitzarà durant el mes de setembre, tot just acabi l’estiu

Les obres d’urbanització de l'Estany de Gallecs tenen un cost de 2,2 milions d'euros que són assumits pel veïnal
Arxiu/Pilar Abián
Andreu Iruela (PSC), president de l'Àrea Territorial, amb una representació veïnal de l'Estany de Gallecs

Les obres de l’Estany de Gallecs que van començar a la primavera del 2023 estan arribant a la seva recta final. La previsió municipal preveu que la construcció finalitzarà durant el mes de setembre, tot just acabi l’estiu.

El passat 27 de juliol, el president de l’Àrea Territorial, Andreu Iruela (PSC), acompanyat d’una delegació municipal va visitar l’estat de les obres i es va reunir amb una representació veïnal. “Amb aquesta urbanització es donarà solució a una reivindicació històrica del barri”, va comentar Iruela, tot destacant “la gran feina feta pels tècnics municipals durant tots aquests mesos d’obra. També s’ha de donar les gràcies a l’anterior regidor d’Urbanisme, Jordi Sánchez, que ha estat el promotor d’aquesta actuació”.

Amb aquesta urbanització es donarà solució a una reivindicació històrica del barri. Cal destacar la gran feina feta pels tècnics municipals durant tots aquests mesos d’obra. També s’ha de donar les gràcies a l’anterior regidor d’Urbanisme, Jordi Sánchez, que ha estat el promotor d’aquesta actuació

Andreu Iruela (PSC), president de l’Àrea Territorial

Satisfacció del veïnat

El cost de la urbanització l’ha assumit el veïnal, un total de 2,2 milions d’euros, que està pagant en diverses quotes. Per la seva banda, el consistori s’està fent càrrec del projecte i la direcció de l’obra. A més, està previst que quan tot estigui enllestit, l’Ajuntament comenci a fer manteniment dels carrers i zones verdes a la tardor. “Esperem que a finals d’agost es puguin acabar les obres. Els veïns estan molt contents per com està anant tot”, subratlla Francesc Cardona, president de l’AV de l’Estany de Gallecs, qui ha volgut destacar que “Tot el veïnat vol donar les gràcies i valorar la feina de l’anterior president de l’Àrea Territorial, Jordi Sànchez (ERC), ja que sense el seu treball aquestes obres no haguessin pogut sortir cap endavant”.

Esperem que a finals d’agost es puguin acabar les obres. Els veïns estan molt contents per com està anant tot. Tot el veïnat vol donar les gràcies i valorar la feina de l’anterior president de l’Àrea Territorial, Jordi Sànchez (ERC), ja que sense el seu treball aquestes obres no haguessin pogut sortir cap endavant

Francesc Cardona, president de l’AV de l’Estany de Gallecs

Deixa un comentari