Adif presenta el calendari d’obres del projecte en el marc de les Jornades pel soterrament

El cap de construcció d’Adif i el director facultatiu dels treballs explicaran a Montcada la planificació prevista

Les primeres cales vinculades a les obres del soterrament de l'R2 es van iniciar a final de gener
Pilar Abián

Les Jornades pel soterrament que es fan anualment al municipi des del 2014 i que enguany tindran lloc dimecres i dijous, serviran per donar a conèixer el calendari d’obres previst per a l’execució del projecte. Si bé a finals de gener es van començar a fer les primeres cales al barri de la Ribera per detectar per on passen les xarxes de subministrament de serveis bàsics, de moment no s’ha informat sobre quan arribarà la maquinària pesant i quan començaran les afectacions més importants.

Els encarregats d’explicar com es desenvoluparan els treballs seran el cap de Construcció de la Direcció General de l’Adif, Arturo Pastor, i el director facultatiu de les obres, Rosendo González, aquest dimecres (Casa de la Vila, 18.30 h), en un acte que serà transmès en directe per montcada.cat amb el suport de La Veu.

L’homenatge a les víctimes del tren es farà dijous a la tarda, a la cruïlla del soterrament

L’endemà, a la mateixa hora, a la cruïlla del soterrament (Balmes, sn), es farà la desena edició de l’homenatge a les víctimes del tren. L’acte inclourà els parlaments oficials a càrrec de l’alcalde i d’un representant de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, un minut de silenci i l’ofrena floral al monòlit en record de les persones atropellades a les vies. La Coral Giravolt serà l’encarregada d’amenitzar l’homenatge amb dues actuacions musicals. L’homenatge serà transmès en directe per laveu.cat.

Deixa un comentari