Torna la Festa dels Drets dels Infants després de dos anys de parèntesi

es farà el diumenge 20 de novembre a la plaça de l’Església, d’11 a 13h. Hi haurà parlaments, activitats de circ i una xocolatada

La Festa dels Drets dels Infants s'ha consolidat en el marc del Cicle de Drets Humans, Migració i Refugi
Arxiu: La Veu

Després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia de la Covid-19, Montcada i Reixac torna a recuperar, de manera presencial, la festa dels Drets dels Infants que es farà el proper diumenge, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. L’activitat, que es realitzarà a la plaça de l’Església d’11 a 13h, s’emmarca en el Cicle Drets Humans, migració i refugi que organitza l’Ajuntament, i constarà de dues parts.

Activitats previstes

A la primera, més institucional i reivindicativa, hi haurà el parlament de les autoritats municipals i tres representants del Consell Municipal d’Infants –Carla Calvo, Carlota Hernández i Paula López- llegiran un manifest. Aquestes tres alumnes de les escoles Mas Rampinyo, Font Freda i La Ginesta van participar entre el 4 i el 6 de novembre a la setena Trobada Estatal de consells de participació d’infants i joves que convoca la UNICEF i que es va celebrar a Cáceres amb la presència de 174 infants i joves d’arreu d’Espanya. Montcada i Reixac va ser una de les quatre ciutats catalanes que va comptar amb representació en aquesta trobada, juntament amb Sabadell, Tarragona i Mollerussa (Lleida).

Carla Calvo, Carlota Hernández i Paula López
Sílvia Alquézar

A la segona part, més lúdica, hi haurà una activitat dinamitzada per l’entitat Tot circ i que permetrà que les famílies i els infants puguin fer un tastet de diversos jocs i exercicis relacionats amb el món del circ. També es podrà gaudir amb la xocolatada que gestionarà l’entitat Montcada Solidària, que destinarà tota la recaptació a projectes socials de suport a persones en situació de refugi.

Deixa un comentari