Amics de Reixac recorden Pere Ferrer en la tercera edició de la cantada d’havaneres

El concert dels grups L’Espingari i Ultramar atrau prop de 200 persones a l’esplanada de l’església

L'Espingari i Ultramar van interpretar junts dues peces al final de la vetllada
Xavier Colomé

Prop de 200 persones van assistir al III Memorial Pere Ferrer organitzat per l’associació Amics de Reixac el passat 27 de maig a l’esplanada de l’església de Sant Pere per recordar la figura del músic montcadenc, que va morir el 2019.

La vetllada va ser inaugurada pel grup vallesà Ultramar, que va interpretar un repertori tradicional, així com algunes composicions pròpies i d’autors contemporanis. Després va ser el torn de L’Espingari, el conjunt de Mas Rampinyo del que Ferrer formava part des de la seva fundació, el 1982, fent d’acordionista i compositor de temes com ‘Havanera estimada’, ‘Sons de mar’ –aquesta última premiada al concurs de Sant Pol de Mar– i ‘La taverna del filibuster’, la darrera que va escriure. No van faltar clàssics com ‘La bella Lola’ o ‘El meu avi’, que l’organització va dedicar al recentment traspassat Jaume Ribera i que van ser interpretades pels dos grups de forma conjunta. Membres de l’Ateneu Domingo Fins van preparar rom cremat per als espectadors.

El grup Ultramar, durant la seva actuació a Reixac. Foto: Pere de Lamo

El pròxim 11 de juny, Amics de Reixac convoca l’assemblea anual de socis (11h). La resta del dia hi haurà activitats obertes a la població, com una ballada de sardanes, una paella popular, ball amb el duet L’Esquitx i una xocolatada.

Deixa un comentari