Aquest mes arrenca una nova temporada d’espectacles al Teatre Municipal

Algunes obres, com ‘Testament’ i ‘Ma Solitud’, ja han exhaurit les entrades

Fitzroy s'estrena el 17 de desembre
Bitò Produccions

Quan encara falten més de dues setmanes per començar la temporada, ja s’han exhaurit les entrades per a dos dels espectacles programats: ‘Ma Solitud’ i ‘Testament’, ambdues de petit format. I només queden una desena d’entrades al primer pis per a l’obra ‘Fitzroy’, que s’estrenarà el 17 de desembre. Es tracta d’una obra de Jordi Galceran i Sergi Belbel sobre quatre escaladores atrapades en una muntanya situada a la Patagònia. Problemes inesperats les faran dubtar si rendir-se i renunciar o arriscar les seves vides.

L’equipament de Pla d’en Coll també acollira ‘Cost de Vida’, el dissabte 30 de setembre, que ens apropa a quatre vides diferents que s’entrellacen, exemplificant la complexitat de cuidar i deixar-se cuidar. ‘Conspiranoia‘, una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, arribarà a Montcada el 10 de novembre.

Música

El grup Versión Imposible farà un concert tribut a Eros Ramazzotti el 25 de novembre. ‘De Simba a Kiara’ tribut al Rei Lleó un espectacle musical familiar que es podrà gaudir el 26 de novembre, té a la venda les darreres entrades. La programació d’aquest trimestre clourà amb el tradicional concert de valsos i danses, el 7 de gener. El públic familiar podrà gaudir de l’espectacle de titelles ‘Es ven germà petit’, recomanat per a infants d’entre 2 i 6 anys, l’1 d’octubre. I ‘Univers’, una proposta per a nadons, el 22 d’octubre.

Les entrades per a tots els espectacles de la temporada ja estan a la venda, tant al web, com de forma presencial a l’Auditori Municipal. Els abonaments s’han exhaurit.

Programació escolar

A més, les escoles del municipi podran triar entre una gran varietat de funcions escolars. ‘Sotabosc’ i ‘Les aventures del lleó vergonyós’ per a infantil. ‘Safari’ per infantil i primària. ‘La casa més petita’, ‘Núvol Núvol’ i ‘La Llàntia Meravellosa’ per als infants d’educació primària. I ‘AKA’, ‘Luces de Bohemia’ i ‘imPerfect’, per als alumnes de secundària.

Seccions:

Deixa un comentari