‘Jauría’, amb Carlos Cuevas, impressiona el públic del Teatre Municipal

L’actor, que actuava per primer cop a Montcada, interpreta un dels joves de La Manada

Cuevas, amb la resta de l'elenc de 'Jauría'
Laura Grau
Carlos Cuevas, el segon per l'esquerra, amb els seus companys de repartiment a 'Jauría'

Carlos Cuevas (Montcada i Reixac, 1995) va actuar per primera vegada al Teatre Municipal el passat dissabte amb ‘Jauría’, una obra de teatre documental, construïda a partir de les declaracions del judici a La Manada. L’actor montcadenc, que ha après a parlar amb accent sevillà, dona vida a un dels joves cinc joves condemnats per la violació en grup a una noia de 18 anys durant les festes de Sant Fermín el juliol de 2016. També interpreta un dels jutges del Tribunal Suprem que va participar en el polèmic veredicte.

El cas va sacsejar el concepte de masculinitat, consentiment i agressió sexual a la nostra societat i el judici va marcar un abans i un després en la forma com s’aborda aquest tipus de casos. A les seves xarxes socials, hores abans de la representació, l’actor va publicar la frase ‘Avui juguem a casa’ en referència al seu debut al Teatre Municipal.

Al final de l’espectacle, durant les salutacions al públic, l’alcalde Bartolo Egea i el regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, van pujar a l’escenari per fer-li entrega d’un ram de flors amb motiu del seu debut al Teatre Municipal.

Els actors de ‘Jauría’, amb l’alcalde Bartolo Egea i el regidor de Cultura, Albert Carandell

Amb només 28 anys, Carlos Cuevas té un currículum carregat d’èxits. Va començar a 5 anys fent anuncis publicitaris i als 9, va debutar a TV3 amb la sèrie ‘Ventdelplà’. La participació a la sèrie ‘Merlí’ el 2015 va suposar el salt definitiu a la fama. L’actor sempre ha compaginat la televisió amb treballs al cinema i al teatre. La Veu va recollir els inicis de l’actor en una entrevista publicada al gener de 2006.

Seccions:

Deixa un comentari