El rei Carnestoltes inaugura el programa festiu aquest dijous

L’acte central serà la Rua de dissabte a la tarda, en què participaran al voltant de 1.500 persones repartides entre 18 comparses

El programa de Carnaval s'inaugura aquest dijous amb una cercavila musical que començarà a la plaça de l’Església, a les 16.30h, i acompanyarà el públic fins a l’estació de tren de Montcada-Manresa, on es farà la recepció al Carnestoltes i la seva cort. Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, la salutació es farà en algunes de les trenta llengües que es parlen a Montcada i Reixac. L’acte acabarà a la plaça de l’Església amb un ball infantil i una explosió de confetti. El comiat del Rei Carnestoltes es farà en el marc del ball infantil de diumenge, 23 de febrer, a la plaça de l’Església, amb el grup La Belluga (12h). Durant la festa, es lliuraran els premis del concurs de sardines carnavaleres. Fins al 22 de febrer es podran portar les creacions a la Casa de la Vila o a l’Auditori Municipal. En el moment de lliurar la sardina, les persones participants hauran d’omplir una butlleta. La Biblioteca Elisenda organitza aquest dimecres un taller per disfressar sardines, a les 17.30h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia.

L’acte central del programa de Carnaval serà la Rua del dissabte 22 de febrer, amb la participació de 18 comparses, amb un total de 1.490 persones. La desfilada arrencarà a les 17h, a Can Sant Joan, i recorrerà diferents carrers del municipi fins arribar al sambòdrom, que s’habilitarà davant del Pavelló Miquel Poblet. Del 27 de febrer al 22 de març, la Casa de la Vila acollirà una exposició, amb les sardines carnavaleres i fotografies del Carnaval 2020.

El Carnaval també es viurà als barris i equipaments. El 21, el Centre Cívic i entitats de Can Cuiàs celebraran una festa al Parc del Turó Blau (18h). Hi haurà la benvinguda al Carnestoltes, zumba i una xocolatada. El Casal de la Mina farà la seva festa el 23 de febrer, amb ball i concurs de disfresses (17.30h). El Centre Cívic La Ribera dedicarà la tarda del 25 de febrer al Carnaval, amb un taller de màscares (17.30h) i una batukada pel barri, amb el grup Batúcamela (19h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari