Els Reis d’Orient arriben aquesta tarda carregats d’il·lusió i caramels

El seguici reial sortirà a les 17.30h de l’av de la Ribera i és previst que arribi a la plaça de l’Església a les 19.45h

Ses Majestats tindran molta feina aquesta nit per repartir els regals entre tots els infants de Montcada
Santi Romero

Després d’un llarg viatge, els Reis Mags arriben aquesta tarda a Montcada i Reixac. El municipi, un any més, els rebrà amb tots els honors amb la tradicional cavalcada que, de ben segur, traurà al carrer a milers de montcadencs i montcadenques.

Ses Majestats aniran primer al Casino de Terra Nostra a les 16.30h, on atendran els més petits i recolliran cartes. Una hora més tard, es traslladaran a l’avinguda de la Ribera, punt de partida del recorregut, que passarà per Can Sant Joan, Montcada centre i Montcada Nova-Pla d’en Coll i clourà a Mas Rampinyo. La recepció de les autoritats i el lliurament de les claus de la ciutat tindran lloc a les 19.45h a la plaça de l’Església.

Aquest any la Cavalcada anirà encapçalada per la banca de percussió Tambolàs i també comptarà, per tercer any consecutiu, amb el grup de mares Les Carboneres, que aniran repartint de part dels Reis Mags carbó a aquells infants que han estat una mica trapelles durant l’any. Els tres Reis d’Orient repartiran, com ja és habitual, dolços sense gluten al seu pas pel municipi. En total, es llençaran més de 1.500 quilos de caramels. Els Reis també passaran per Can Cuiàs a les 18h, gràcies a l’AV del barri.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari