Encarna García-Uceda debuta al món de la pintura amb ‘Tornar’

La mostra està formada per retrats de dones de diferents cultures

Fotos: Laura Grau
Encarna García-Uceda al costat de la seva obra (Fotos: Laura Grau)
El públic al acte
L'Encarna amb la María Borràs regidora de cultura

Encarna García-Uceda ha debutat al món de la pintura amb l’exposició ‘Tornar’, formada per una vintena de retrats de dones de diferents cultures fets amb aquarel·la i tinta xinesa. La majoria de les obres les va pintar durant els mesos del confinament de 2020 i volen posar en valor en la diversitat “com un tresor comú que s’ha de protegir”.

El títol de la mostra fa referència a la necessitat de “tornar enrere per entendre que tots som iguals, no existeixen diferències en el moment del part, arribem nus i descalços a aquest món”, va explicar l’autora, llevadora de professió, durant la inauguració de la mostra, ahir la tarda a la Casa de la Vila, amb la presència d’amics i familiars, a més de la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC).

García-Uceda és aficionada al dibuix i la pintura des de la infància. Ha fet cursos de pintura a diferents acadèmies, com el Pou d’art de Sant Cugat del Vallès, i actualment fa classes amb la pintora Natalia Lainez, de Barcelona, on creu que ha fet un progrés remarcable.

Seccions:

Deixa un comentari