Marta Sánchez debuta com a artista transdisciplinària al Cafè Montcada

Amb el títol ‘Roba estesa’, la jove montcadenca exposa una selecció de les seves creacions en dibuix, pintura, fotografia i escultura

Marta Sánchez, amb l'escultura 'Luisa', peça destacada de la seva primera exposició
Fotos: Laura Grau

Amb el títol ‘Roba estesa’, la montcadenca Marta Sánchez exposa al Cafè Montcada –lloc on també fa de cambrera– una mostra dels seus treballs, entre els quals hi ha fotografies, pintures, dibuixos i també una escultura. Amb 26 anys i llicenciada en Belles Arts, la jove va treballar una temporada al taller de l’escultor de Cerdanyola Salvador Mañosa, fet que ha marcat els seus inicis en el món de l’art. “El considero el meu mestre i la persona que m’ha ajudat a encarar la meva carrera cap a l’escultura, tot i que també m’agrada explorar altres disciplines artístiques“, va explicar Sánchez durant la inauguració de la seva primera exposició, feta el 6 de juny la presència de familiars i amics.

Salvador Mañosa ha estat el meu mestre i la persona que m’ha ajudat a encarar la meva carrera cap a l’escultura

Marta Sánchez
Marta Sánchez, amb família i amics, durant la inauguració de la mostra

Tant en les seves fotografies –digitals i analògiques, en color i en blanc i negre– com en els dibuixos i les pintures, Sánchez intenta captar “els petits detalls de l’existència i plasmar la bellesa de la natura des d’una mirada sensible i artística”, en paraules de l’autora, que també ha estudiat un màster transdisciplinari per apropar-se a la creació artística des de diferents tècniques.

Intento captar els petits detalls de l’existència i plasmar la bellesa de la natura des d’una mirada sensible i artística

Marta Sánchez
La inauguració de la mostra ‘Roba estesa’ al Cafè Montcada va atraure amics i familiars de l’artista

Una de les peces de la mostra de la qual se sent més orgullosa és ‘Luisa’, un bust d’una dona fet amb argila que, a primera vista, sembla de bronze. També destaquen tres bodegons, dos nusos femenins, tres paisatges amb pintura acrílica i pastel i diverses fotografies d’insectes, arbres, cels nocturns i paisatges.

Deixa un comentari