Fenda Drame actuarà a la Sala Petita del TNC amb l’obra ‘Altres formes’

L’espectacle, de Miquel Àngel Raió, es va estrenar al Teatre Principal de Palma i va guanyar el Premi Mallorca de Textos Teatrals 2020

Fenda Drame, a l'esquerra, amb els seus companys de repartiment a l'obra 'Altres formes'
Fendra Drame, amb l'equip complet de l'obra 'Altres formes'

L’actriu montcadenca Fenda Drame s’ha incorporat a l’equip d’actors de l’espectacle ‘Altres formes’, que es va estrenar al Teatre Principal de Palma la temporada passada, i que es podrà veure a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya del 14 al 17 de desembre. “Em fa molta il·lusió actuar al TNC perquè sempre ha estat un dels meus somnis”, ha dit l’actriu de 28 anys. El muntatge, que combina teatre, música en directe, dansa i performance, va guanyar el Premi Mallorca de Textos Teatrals 2020.

Em fa molta il·lusió actuar al TNC perquè sempre ha estat un dels meus somnis

Fenda Drame

Escrita i dirigida per Miquel Àngel Raió, l’obra narra la història d’una família que pateix la violència de gènere per part del pare en un entorn de pobresa, mentre la filla transita de l’adolescència a la maduresa. Drame interpreta Alica, una amiga de la jove, que l’acompanya en aquesta difícil situació. “És un personatge potent, clau en el desenvolupament de la història i testimoni del drama familiar”, ha destacat l’actriu, que estarà acompanyada dels actors Conchi Almeda –que també és coodirectora–, Àstrid Janer, Albert Mèlich i Tura Torras.

Fenda Drame, a la dreta, amb Àstrid Janer, una de les seves companyes de repartiment a ‘Altres formes’

Sèries de TV

Mentre no comencen els assajos de l’obra de teatre, previstos al novembre, l’actriu prepara un viatge a Bilbao per gravar un dels capítols de la nova sèrie de TVE ‘El detective Touré’, que dirigirà Esteban Crespo –basada en les novel·les de l’escriptor Jon Arretxe. Recentment, també ha fet un petit paper en la nova sèrie de Los Javis per al canal Movistar Plus ‘La Mesías’.

Trajectòria

La carrera de Fenda Rame va començar amb una discreta aparició a la popular sèrie de televisió ‘Merlí’. Poc després va participar en dos grans projectes: l’obra de teatre ‘Los otros Gondra’, estrenada al Teatre Español de Madrid i amb la que va fer gira per la península, i el film ‘Black Beach’, una superproducció espanyola en què comparteix escenes amb els actors Raúl Arévalo i Candela Peña.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari