La banda Presidente inaugura Montcadasons

L’objectiu del programa, que promou la Regidoria de Cultura, és donar a conèixer els músics no professionals del municipi

La Regidoria de Cultura engega avui un cicle de concerts batejat com a Montcadasons amb l’objectiu que els músics no professionals del municipi tinguin l’oportunitat de mostrar les seves creacions a dalt d’un escenari. Segons el responsable de la programació estable d’espectacles, Climent Sensada, “la filosofia d’aquest cicle és la mateixa que va inspirar la mostra de grups de teatre locals Montcada a Escena, una proposta que ha aconseguit una notable acceptació per part del públic”.  El cicle començarà aquesta nit amb el concert de Presidente, una banda de pop-rock amb temes propis, melodies contagioses i un directe fresc i optimista. Rubén Alcázar, que toca el baix, és l’únic membre montcadenc de la banda que lidera el sabadellenc John Caballés.

El segon concert serà el 6 de maig amb un concert dels grups La máquina de escribir i La Rock’n Rolla. De la primera banda forma part Salva Criado, veí de Montcada i Reixac que imparteix classes de guitarra a l’Abi i a la coral Giravolt. La máquina de escribir va començar fent versions de temes coneguts però ja té un repertori propi composat pel cantant Fran Delgado, líder del grup. Aquesta banda, creada fa un any, té experiència actuant en festes populars, com la Festa Major del municipi i la de Carretera Vella. La Rock’n’Rolla està formada per tres joves de Can Sant Joan que es dediquen a fer versions­ dels clàssics del rock&roll en acústic.

L’últim dia, el 13 de maig, tindrà lloc l’actuació del grup de jazz, Express Quartet, especialista en versions dels clàssics dels anys trenta i quaranta com Ella Fitgerald, Frank Sinatra i Miles Davis, entre d’altres. La cantant i la resta de components del grup estan a punt de graduar-se­ a l’Aula de música moderna del Liceu i un d’ells, precisament, és Salva Criado. Tots els concerts es duran a terme a l’Espai Cultural Kursaal, a les 22h, i al preu de 4 euros.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari