La Finestra Estràbica i Teatrada Musical estrenen muntatges de creació pròpia aquest cap de setmana

El grup de Víctor Bea presenta el drama sobre la pena de mort ‘La última mujer’ i la companyia de l’associació Grisdance, el musical ‘Les bruixes dels germans Grimm’

Una escena de 'Les bruixes dels Germans Grimm', de Teatrada Musical
Arxiu/Laura Grau
Una escena de 'La última mujer', de La Finestra Estrábica

La mostra teatral Montcada a Escena (MAE) proposa dos nous muntatges aquest cap de setmana. Dissabte 1 de desembre, a les 22h, el grup La Finestra Estrábica estrenarà al Kursaal 'La última mujer', una obra de creació pròpia sobre l'última dona sentenciada a morir per garrot vil a final dels anys cinquanta a València. L'espectacle, dirigit per Víctor Bea, només compta amb tres personatges –la rea, el botxí el funcionari– i una pianista, que interpretarà la música en directe. 

Diumenge 2 de desembre, la companyia Teatrada Musical –vinculada a l'Associació Territori Cultural Grisdance– estrenarà al Teatre Municipal el musical 'Les bruixes dels Germans Grimm' (12h), una obra de creació pròpia dirigida per Albert Gràcia i Kike Pérez. Es tracta d'un espectacle de gran format per a públic familiar. Les entrades costen 7 euros i es poden comprar anticipadament al portal www.mirteatres.cat. La darrera proposta de la MAE va ser 'Hamlet 2.0', del grup Teatroia't.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari