Leandro sorprèn a ‘The Dancer’ amb un estil popular al Japó

El jove, de 15 anys i alumne de l’escola La Salle Montcada, s’inspira en la coreògrafa Aya Sato

Leandro té 15 anys i és un gran aficionat a la dansa
Leandro, al programa 'The Dancer'
Leandro, en un moment de la seva actuació a 'The Dancer'
Leandro, en el programa en què el jurat li va obrir el mirall

El jove Leandro Marcelo Álvarez, de 15 anys, és un altre artista de Montcada que participa al programa de talents de TVE 'The dancer' –també hi competeix el ballarí Héctor Muñoz amb el grup Icònicas. La peculiar forma de ballar de Leandro, que barreja el voguing, el popping i la dansa tradicional japonesa, sumada al seu look gòtic amb tocs de geisha, ha causat sensació en el jurat i el públic.

El jove s'inspira en les coreografies d'Aya Sato, una artista d'origen japonès que ha treballat amb artistes com Madonna. "Vaig veure un vídeo d'ella i em va agradar tant que vaig començar a buscar informació d'aquest estil de dansa, molt popular al Japó, per intentar fer les més pròpies coreografies", ha explicat Leandro qui, animat per la seva professora de ball Marina Suzuya, va enviar la seva proposta a 'The dancer'. Després de superar la fase d'audicions, ara continua escalant posicions amb l'equip de Miguel Ángel Muñoz.

Aficionat a ballar des de la infància, Leandro va ser alumne de l'escola de dansa Cirqs Dance Studio i participa en competicions amb el grup Temple Kkin. El jove, que estudia quart d'ESO al col·legi La Salle Montcada, ha de viatjar a Madrid els caps de setmana per participar a les gravacions del programa. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari