L’Espingari celebra el 25è aniversari amb un concert multitudinari

Cinc grups d’havaneres d’arreu de Catalunya van participar en la commemoració de l’efemèride

L’avinguda de Catalunya va aplegar dissabte a la tarda més de 600 persones en un concert multitudinari que es va fer a l’avinguda de Catalunya, davant de La Unió i que va comptar amb la participació de cinc dels grups més significatius de Catalunya: Mestre d’Aixa, de Vilassar de Mar; Veus de Bot, de Tarragona; Arrels de Terra Ferma, de Lleida; Port bo, de Calella de Palafrugell, a Girona i Les Veus de l’Estany, de Perpinyà, a la Catalunya Nord. Des de les 18 i fins a les 21h els grups es van anar alternant a l’escenari per oferir algunes de les cançons del seu repertori.

L’Espingari, com a grup anfitrió, va ser l’últim a actuar. El quartet, format per Joan i Ricard Perarnau, Pere Ferrer i Chus Asenjo, va fer una entrada espectacular pel passadís central on seia el públic, acompanyat del grup de teatre Gog i Magoc que simulava l’arribada d’un vaixell enmig d’onades del mar. Un cop a dalt de l’escenari, el quartet va interpretar cinc de les peces més emblemàtiques del grup i, a continuació, va retre homenatge a persones i institucions que al llarg dels seus 25 anys d’història li ha estat donant suport. També va haver-hi agraïments per a l’Ajuntament. L’alcalde, el socialista César Arrizabalaga, i la regidora de Cultura, Amèlia Morral (CiU), van ser obsequiats amb uns trofeus commemoratius i, alhora, les autoritats van lliurar a cada músic una litografia del pintor montcadenc Joan Capella, molt vinculat també al barri de Mas Rampinyo.
Els actuals membres de l’Espingari van recordar el pas d’altres companys pel grup. L’homenatge més especial va ser per Andreu Navarro vinculat al grup durant vuit anys i mort el desembre passat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari