Quatre emissaris de Ses Majestats d’Orient recullen aquesta tarda les cartes dels infants

Els carters hi seran a la plaça de l’Església, la Unió, la plaça del Bosc i a l’AV de la Ribera

Els nens i nenes també es van fer fotos amb el patge reial a Montcada Nova
Sílvia Alquézar
Els més petits es van entretenir ahir fent manualitats relacionades amb motius nadalencs
El patge reial va recollir ahir les cartes dels infants a Montcada Nova

La Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament ha convidat aquesta tarda a la plaça de l’Església un dels enviats de Ses Majestats d’Orient perquè reculli les cartes dels infants montcadencs. L’emissari recollirà les missives entre les 16 i les 20h. També hi haurà dos inflables.

 

Els emissaris reials també aniran a Can Sant Joan i la Ribera a petició de les associacions veïnals dels respectius barris. Un dels carters reials hi serà a la plaça del Bosc a la tarda. Al matí, l’AV ha instal.lat inflables per a tots els nens i nenes. Per la seva banda, l’enviat de Melcior, Gaspar i Baltasar recollirà les cartes a la Ribera a partir de les 18h al local de l’entitat, al carrer de la Conca.

 

També aquesta tarda, la Unió de Mas Rampinyo i l’associació de comerciants del barri organitzen una rebuda a un dels carters dels Reis d’Orient, amb xocolatada inclosa, que recollirà les missives dels infants de 16 a 19h al local de l’entitat, a l’avinguda de Catalunya. Els més petits també podran gaudir amb les activitats i els jocs programats a una nova edició de la FiraReis, organitzada per la Unió.

 

D’altra banda, un emissari dels Reis Mags va recollir ahir les cartes a la rambla dels Països Catalans, convidat per l’AV de Montcada Nova-Pla d’en Coll. Durant la tarda hi va força animació, ja que l’entitat veïnal també va organitzar diversos tallers nadalencs que van aplegar nombrosos infants i va repartir xocolata calenta i pastes entre els assistents.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari