Salva Criado presenta el seu primer disc en solitari al Teatre Municipal

El cantautor montcadenc estarà acompanyat de sis músics a l’escenari

Salva Criado presentarà al Teatre Municipal el seu primer disc en solitari 'Terciopelo'

Salva Criado actuarà per primera vegada al Teatre Municipal aquest divendres 4 de març a les 20h per presentar el seu primer disc en solitari ‘Terciopelo’. El músic, de 33 anys, estarà acompanyat de la banda formada per Dani Ktena (bateria), Mikel Basskez (baix), Gabriel Kazz, Aitor Berdiel  i Patrícia Atzur (guitarres) i Lídia Facerías (teclats). “Suposa una gran oportunitat tocar en un espai com el Teatre Municipal, dotat de mitjans tècnics de gran qualitat”, ha dit Criado, qui també té moltes ganes de retrobar-se amb els seus amics i seguidors.

 A ‘Terciopelo’, Criado s’allunya de la sonoritat rockera i aposta per una faceta més melòdica i introspectiva, fugint de la música comercial i passatgera, per reivindicar-se com un cantautor que busca connectar amb un públic minoritari. L’espina dorsal del disc és la guitarra acústica i la veu, però també hi ha sintetitzadors, guitarres elèctriques, contrabaix, trompetes i cor de veus. “Vull arribar a un públic molt determinat que connecti amb les meves cançons, que parlen de la vida i les relacions humanes”, ha dit l’artista.

El disc, presentat a la Sala Almo2bar de Barcelona el passat novembre, es pot escoltar a les principals plataformes digitals. Criado es va formar a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu. Després de passar per bandes com La Heidi i El Circo de las Mariposas, al 2014 va fundar el seu propi grup, Gala Cortés. Les entrades per al concert es poden adquirir al web teatremontcada.cat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari