Montcada a Escena proposa un total de vuit espectacles en la seva setzena edició

La mostra de grups locals inclou sis estrenes, una de les quals és teatre de carrer, i dues reposicions

Escena del darrer muntatge de Tea345
Arxiu/Pere de Lamo

Ja estan a la venda les entrades per a la 16a edició de la mostra Montcada a Escena, que enguany proposa vuit espectacles, sis dels quals són estrenes. El programa arrencarà el 8 d’octubre amb ‘El curiós incident del gos de mitjanit’ del grup Tea345, una obra estrenada a la passada edició, que es podrà veure a l’Espai Cultural Kursaal.

La primera estrena serà ‘Cabaret Bueno’, un musical del grup Els Titelles dedicat a la memòria del desaparegut Ramon Bueno del que es podrà gaudir el 21 d’octubre. La companyia Dèria Teatre i els Diables de Can Sant Joan presenten ‘Qui res no sap a l’infern marxa de cap’, un espectacle de carrer de creació pròpia que reflexiona sobre els set pecats capitals a partir de l’obra pictòrica ‘El jardí de les delícies’, del pintor flamenc El Bosco –la colla va fer un avanç d’aquest muntatge a la darrera Festa Major. Es podrà veure la nit del 28 d’octubre a la Plaça de l’Església.

Dèria i Diables, durant l’actuació de la Festa Major 2023, on van oferir un avanç del nou espectacle que presentaran a la mostra (Arxiu/Afotmir)

La Jove Finestra Estràbica porta a l’escenari un any més un clàssic adaptat, ‘Cyrano: el drama heroico de un clown‘. L’obra narra la història de Cyrano de Bergerac, qui tractarà de guanyar l’amor de Roxanne mitjançant el seu enginy, tot des de la mirada d’un clown. La tragicomèdia es podrà gaudir el 5 de novembre a l’Auditori Municipal.

La mostra suposarà el debut del nou grup Territori Cultura, vinculat a l’escola Grisdance de Montcada. La companyia representarà ‘8 mujeres’, una comèdia de misteri que es representarà el 12 de novembre al Teatre Municipal. El grup Tam Taller presenta ‘La orquesta de las señoritas’, un muntatge amb la dona com a protagonista i la música com un actor més. Es podrà veure el 19 de novembre al Kursaal.

‘Con3vèrsies’ del grup Teatrac, estrenada a l’edició passada, es podrà tornar a veure el 26 de novembre al Kursaal. La mostra clourà amb ‘Les Teresines de la meva escala‘, el muntatge en què participen integrants dels diferents grups teatrals de Montcada. L’espectacle, inspirat en la popular sèrie de TV” ‘Teresines S.A’, es podrà veure els dies 2 i 3 de desembre al Teatre Municipal.

Venda d’entrades

Totes les propostes, a excepció de l’espectacle ‘Qui res no sap a l’infern marxa de cap’ –que és gratuïta–, tenen un cost de 8  euros i les entrades ja estan a la venda tant al web, com de forma presencial a l’Auditori Municipal. 

Deixa un comentari