Una trentena d’infants i adults participen a la prova pilot del programa Lecxit

La Biblioteca Elisenda acull l’acte de cloenda de l’activitat que pretén millorar la comprensió lectora dels estudiants de primària i que es reprendrà a l’octubre

Acte de cloenda del programa Lecxit a la Biblioteca Elisenda
Fotos: Laura Grau

La implicació de les famílies i els voluntaris ha estat clau per garantir l’èxit de la prova pilot del programa Lecxit –de la Fundació Jaume Bofill–, que va engegar fa dos mesos la Biblioteca Elisenda en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, amb l’objectiu de millorar la comprensió lectora d’infants de primària.

Un cop a la setmana un voluntari adult i un alumne de tercer de primària es trobaven a l’equipament per llegir contes en veu alta durant una hora. “El balanç és molt positiu i hem decidit continuar el programa el proper curs amb els mateixos nens i nenes i els voluntaris que vulguin continuar”, va dir la directora de l’Elisenda, Carla Canongia, ahir la tarda durant l’acte de cloenda.

Durant l’acte, els participants al programa Lecxit van llegir a dues veus un fragment del conte triat i van rebre un obsequi i un diploma per part dels organitzadors en reconeixement al seu esforç. L’acte va finalitzar amb la lectura d’un conte i una fotografia de família.

Deixa un comentari