Aitor Martín (JAS) guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya a l’aire lliure

L’atleta montcadenc va fer el tercer millor temps a la cursa dels 800 metres de la categoria absoluta disputada el 27 de juny

Aitor Martín, amb la medalla de bronze guanyada a Barcelona
JAS

Aitor Martín, de la Joventut Atlètica Sabadell, va aconseguir la medalla de bronze a la categoria absoluta a la cursa dels 800 metres del Campionat de Catalunya a l’aire lliure que es va disputar el 27 de juny a la pista barcelonina Joan Serrahima. El montcadenc, que va fer un temps final d’1:51.60, va ser el segon a la final B i, tenint en compte els resultats del Meeting Internacional que va guanyar Ayane Souleiman (1:45.01), va aconseguir el tercer millor temps entre els atletes catalans. Martín, que és el vigent campió de Catalunya d’aquesta distància en pista coberta, només es va veure superat per Pol Moya (CAV Andorra), 12è a la final A amb 1:48.13, i Guillerm Carner (CA Igualada), primer a la final B amb 1:50.72.