Albert Aracil obté una medalla d’or en petanca als Jocs Special Olympics de Granollers

Aquest veí de Can Cuiàs, amb síndrome de Down, va competir en representació de la Fundació Osas, que gestiona el Centre Ocupacional Cordada de Barcelona

Albert Aracil, a l'esquerra, amb Pedro i Ángel, els seus companys de l'equip de petanca, després de guanyar la medalla d'or als Special Olympics.
FO
Alberto Aracil, a la dreta, en una foto divertida amb els seus companys d'equip

L’equip de petanca d’Albert Aracil, veí de Can Cuiàs de 36 anys, ha guanyat la medalla d’or en la competició de petanca a la 12a edició dels Jocs Special Olympics, organitzats recentment per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-ACELL, Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers en aquesta ciutat vallesana.

Aracil, amb síndrome de Down, va competir en representació de la Fundació Osas, que gestiona el Centre Ocupacional Cordada de Barcelona, on acudeix diàriament des que va fer els 18 anys. El conjunt, format per Aracil i dos usuaris més del centre, Pedro i Ángel, també va obtenir una altra medalla d’or al Campionat de Catalunya de petanca, disputat a Martorell el passat 14 de maig.

Al lloc número 1, l’equip d’Albert Aracil, posant per la foto final del Campionat de Catalunya de petanca, celebrat a Martorell