Anna Villar aconsegueix el títol de campiona de Catalunya

El seu company, Pau Egeda, va acabar segon a la prova que es va disputar el 16 de juny

Anna Villar, durant el Campionat de Catalunya
Blogspot Anna Villar

Anna Villar, de l’equip Tomàs Bellès-Cannondale, es va proclamar campiona de Catalunya de BTT a la prova que es va disputar el 16 de juny a Lliçà d’Amunt. La ciclista montcadenca va estar sempre a les primeres posicions a la cursa de la categoria elit femenina i es va imposar, amb un temps d’1h 36’ 35” davant de Sandra Santanyes i Núria Espinosa. El seu company, el també montcadenc Pau Egeda, va finalitzar a la segona posició a la categoria màster-30, amb un temps d’1h 19’ 15”, només superat per Tomàs Misser.

Competició a Suïssa. Villar va participar al Campionat d’Europa
d’MTB i Trial que es va disputar entre el 20 i el 23 de juny a Berna (Suïssa). A la categoria individual, a la cursa d’XCO, la montcadenca va finalitzar a la 21ena posició. A la prova de relleus, formant equip  amb José Antonio Hermida, Pablo Rodríguez i Diego González, la selecció espanyola va acabar a la dotzena posició.

El propers reptes d’Anna Villar i Pau Egeda són la Copa del Món, a Andorra, i el campionat d’Espanya, que es farà a Panticosa (Osca) el 20 i 21 de juliol.