Anna Villar s’adjudica la Taça de Portugal

La corredora local va ser primera amb un avantatge de 3 minuts sobre la segona

Anna Villar ha quedat segona al Campionat d'Espanya XCO
La ciclista Anna Villar durant una prova d'aquesta temporada

La corredora local Anna Villar, de l’Ayala Team, va guanyar el 15 de maig a Seia la quarta prova de la Taça de Portugal XCO, una cursa classificada com a C1 per la Unió Ciclista Internacional on es podien aconseguir uns punts molt valuosos per a la classificació per a les Olimpíades de Londres 2012. I així va ser per a la ciclista montcadenca, que va acabar en la primera posició amb un temps d’una hora i 38 minuts per recórrer les cinc voltes d’un circuit de 6 quilòmetres, amb tres minuts d’avantatge respecte la segona classificada, l’estònia Maaris Meier, que va entrar a poca distància de la tercera classificada, l’espanyola Isabel Castro.

La cursa. Només sortir, Villar va tenir una petita enganxada amb una altra corredora que la va deixar una mica despenjada del capdavant del grup, però ràpidament va agafar el ritme fins arribar al primer lloc, que ja no va deixar fins travessar la meta. La ciclista de Can Sant Joan segueix endavant amb la seva preparació física per afrontar el 21 i 22 de maig la segona prova de la Copa del Món, que tindrà lloc a Dalby Forest, a Gran Bretanya.