Aquest dimarts acaba el termini per inscriure’s a la Milla Urbana

La cursa, organitzada per Esports i la JAM, es recupera després de dos anys de pandèmia

Moment de la cursa absoluta de categoria femení durant la VII Milla Urbana a l'any 2022
Ángel Acín
La Milla Urbana és tot un clàssic dels actes esportius de Festa Major

La Milla Urbana de Montcada i Reixac, que s’organitza per Festa Major, torna aquest any després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. La cursa, que arriba a la seva 15a edició, se celebrarà el 5 de juny a la Rambla dels Països Catalans (a partir de les 9.50h), a càrrec de la Regidoria d’Esports i la Joventut Atlètica Montcada.

"El retorn de la Milla Urbana és un motiu de celebració perquè significa tornar mica en mica a la normalitat; animo la ciutadania a participar en aquest esdeveniment i en d’altres de caire esportiu perquè tothom pugui gaudir de l’esport en Festa Major", ha expressat el regidor d’Esports Gerard Garrido (ERC), qui espera que la milla "després d’aquests darrers dos anys, tingui el mateix èxit a nivell organització com participatiu com ha tingut la cursa Montescatano".

Les inscripcions a les curses, de categoria des de sub 8 fins a persones veteranes, s'han ampliat fins al 31 de maig a les 18h o bé, fins arribar a les 600 persones inscrites. La inscripció s’ha de fer per mitjà del web www.jam.cat –on hi ha tota la informació i el reglament sobre les curses– i el preu és de 5 euros. La inscripció fora de termini es podrà fer fins a una hora abans de la competició i el preu serà de 7 euros.

La novetat d’aquesta edició és una cursa per a alumnes d’ESO de Montcada i Reixac, que serà la que obrirà la jornada, organitzada per alumnat del col·legi La Salle, en el marc del projecte d’aprenentatge APS, de millora escolar del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari