Bany de gols

L’FS Montcada continua imbatut després de golejar el Bosco (0-6)

Amb un rival enganyós situat a la part baixa i en una pista sempre complicada com és la del Bosco Rocafort, l’FS Montcada ha tornat a desplegar quines poden ser les seves armes de cara a aquesta temporada. El partit no es va decidir fins a 10 minuts perquè acabés el matx. Al descans, només un solitari gol de jordi Bonet adelantava els montcadencs. A la represa els nervis i la igualtat es van trencar en la recta final, un segon gol de Grimaldo va obligar al Bosco a adelantar línies i volcar-se a la desesperada a l’atac. Això ho van aprofitar els homes de Jordi Rozas. Gerard Esteller va marcar el seu setè gol a la lliga, seguit del de Quique Martín i Mario fins a completar el 0 a 6.

Un equip que barreja joventut i experiència, però que el seu president, Pedro Litrán, creu “que no veurem el seu potencial fins a la meitat de la primera volta”. Reconeix, però, que és el millor equip que ha tingut com a president en els darrers quatre anys. A l’ofici de Gerard Esteller, Jordi Bonet, Grimaldo o Quique Martín, combinat amb gent de la casa com Mario se li suma una nodrida i jove representació que opta a reivindicar la seva vàlua.