La UB MiR arrenca els entrenaments amb la mirada posada en l’inici de lliga

Els blaus comencen una temporada il·lusionant a Copa Catalunya

Els blaus van aconseguir l'ascens a Copa Catalunya en l'última jornada de lliga
Berta Barcons

Aquest dilluns 28 d’agost, el primer equip de la UB MiR comença la pretemporada amb tan sols un mes al davant per l’inici de lliga. Els blaus prepararan amb il·lusió la temporada que comencen a Copa Catalunya, després de l’èxit de l’ascens de fa uns mesos.

La idea és anar de menys a més en aquest mes per arribar a l’inici de lliga amb garanties de competir de tu a tu, ja que ens ha tocat un grup molt complicat

Òscar Gallifa

“La idea és anar de menys a més en aquest mes per arribar a l’inici de lliga amb garanties de competir de tu a tu, ja que ens ha tocat un grup molt complicat”, destaca Òscar Gallifa, tècnic del primer equip, qui ha renovat una temporada més. La UB MiR ha quedat enquadrada en el grup 2 de Copa Catalunya amb la majoria d’equips de la província de Barcelona i d’altres de Tarragona, com el CB Tarragona o el CN Tàrrega. A més, el tècnic blau ha afirmat que és un grup molt competitiu amb plantilles molt bones i que hauran d’estar a un bon nivell per poder ser competitius.

Àlex Sacristán torna amb l’equip al 100%, després de la lesió de gravetat que va patir la temporada passada
Mario Azañedo

A l’inici de lliga ens marcarem una meta. Tot i ser ambiciosos, hem de tocar de peus a terra i treballar de valent per fer una bona temporada. Volem fer un bon bàsquet i que la gent gaudeixi venint al Poblet

Òscar Gallifa

Gallifa ha parlat sobre els objectius de l’equip durant la temporada: “A l’inici de lliga ens marcarem una meta. Tot i ser ambiciosos, hem de tocar de peus a terra i treballar de valent per fer una bona temporada. Volem fer un bon bàsquet i que la gent gaudeixi venint al Poblet”.

Les noves incorporacions

El passat mes de juliol, la UB MiR va presentar els seus nous tres fitxatges per aquesta temporada. Alex GarridoRoger Aldean i Oriol Domenech són les cares noves amb les quals el conjunt blau buscarà fer un salt qualitatiu. Gallifa va afirmar que tampoc descarta alguna incorporació en aquest mes de setembre durant la pretemporada.

A més d’aquestes tres noves cares, l’equip recupera a Àlex Sacristán que es va lesionar de gravetat la temporada anterior i es va perdre més de mitja lliga. El tècnic blau ha valorat positivament el retorn de Sacristán amb la resta de la plantilla.

Inici de lliga

El conjunt blau comença la temporada regular el 24 de setembre al pavelló Miquel Poblet contra el Sant Nicolau de Sabadell. El seu primer matx lluny de casa serà a la segona jornada, l’1 d’octubre a la pista del Castellbisbal i tot seguit, rebrà al CB Àguiles de Santa Coloma de Queralt. Un inici complicat de lliga en què l’equip intentarà arribar preparat amb una bona pretemporada.

Deixa un comentari