La UB MiR perd contra el Sant Nicolau (72-52) en el primer matx de la segona volta

Aquesta és la quarta derrota consecutiva, que situa els blaus a la zona perillosa de la Copa Catalunya

A la primera volta, la UB MiR va guanyar el Sant Nicolau de 2 punts
Berta Barcons

La UB MiR ha començat la segona volta amb una àmplia derrota a la pista del Sant Nicolau per 72 a 52, sumant així la quarta ensopegada consecutiva. Els blaus han perdut contra un rival directe a la zona baixa de la Copa Catalunya. La UB MiR i el Sant Nicolau estan empatats a 5 victòries i 9 derrotes, a la desena i onzena posició, respectivament.

El Montcada, encara amb moltes baixes, va començar bé el partit, amb un avantatge de 4 punts (16-21) al primer quart, però un mal segon període, amb un parcial de 19 a 9, va fer que s’arribés al descans amb una diferència de 5 punts (35-30). A la represa, els primers deu minuts van acabar amb un empat a 12, però en el darrer i decisiu, el rival va ampliar la seva renda amb un 25-10 que van sentenciar els montcadencs.

“Estem tocats, però si aconseguim tenir una mica de sort i seguir treballant serem capaços de capgirar la situació”, assegura l’entrenador, Óscar Gallifa, tot afegint que l’equip ha de millorar “la presa de decisions, quan estàs en una espiral negativa, costa prendre la millor opció”.

Estem tocats, però si aconseguim tenir una mica de sort i continuem treballant intensament serem capaços de capgirar la situació

Óscar Gallifa,

La UB MiR jugarà el pròxim diumenge contra el Castellbisbal al pavelló Miquel Poblet, a la vuitena posició, amb 6 victòries i set derrotes. El partit començarà a les 18h.