La UB MiR tanca la primera volta amb la tercera derrota consecutiva

El conjunt blau perd contra el Samà de Vilanova i la Geltrú (60-63), que va capgirar el resultat als últims quatre minuts

Àlex Sacristán va ser el màxim anotador local, amb 12 punts
Berta Barcons

La UB MiR ha tancat la primera volta de la lliga encadenant la tercera derrota consecutiva a la Copa Catalunya. Els montcadencs van perdre ahir el primer matx del 2024 al pavelló Miquel Poblet, en caure contra el Samà de Vilanova i la Geltrú per 60-63. Després d’aquesta nova ensopegada, els blaus s’acosten perillosament a la zona de descens, amb cinc victòries i vuit derrotes.

El partit va ser força igualat. La primera part va acabar amb victòria local per 29-26, una diferència que es va ampliar al tercer quart fins a un 51-42. Però, en el darrer, el Vilanova va capgirar el marcador amb un parcial de 9 a 21.

“Vam dominar pràcticament durant 36 minuts, però quan en faltaven quatre van capgirar el marcador”, ha explicat el tècnic, Óscar Gallifa, tot afegint que “la manca d’encert en moments claus no ens va permetre trencar el partit i vam donar ales al rival, que va estar més encertat”.

La manca d’encert en moments claus no ens va permetre trencar el partit i vam donar ales al rival, que va estar més encertat

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

La UB MiR jugarà a la pista del Sant Nicolau el primer matx de la segona volta, dissabte a les 17.45 h. El rival es troba a l’antepenúltima posició, amb quatre victòries i nou derrotes. Al primer partit de la lliga, els blaus van superar el Sant Nicolau per 65-63 amb un triple en l’últim sospir aconseguit per Oriol Domènech. “Ara tenim tres partits importantíssims per ampliar distàncies amb els equips perseguidors de la part baixa, que també està molt igualada”, comenta Gallifa.