L’UB MiR s’imposa al Prat en una gran victòria grupal

Els blaus ara depenen de si mateixos per salvar la categoria, a falta de quatre jornades pel final de lliga

El base de l'UB MiR, Guillem Sánchez
Berta Barcons

Després de sortir la setmana passada de la zona de descens, l’UB MiR va aconseguir superar dissabte el Prat, el segon classificat, en un partit que retorna la confiança de continuar sent equip de Copa la temporada vinent.

Els d’Òscar Gallifa van superar el rival a la seva pista en un xoc igualat (79-85). El primer quart va acabar amb 21-23, i a la mitja part s’arribava al descans amb un 41-45. El Prat va capgirar el marcador al tercer quart amb una renda màxima de quatre punts, però en un gran últim període els montcadencs van augmentar la intensitat tornar a dominar el joc ofensiu i defensiu.

“Vam fer un partit molt seriós reduint els errors i, sobretot, jugant sense pressió“, va valorar el tècnic, qui va lloar la presa de decisions en atac i la muralla defensiva com a ingredients de la gran victòria. El millor jugador montcadenc va ser Guillem Sánchez, amb 24 punts. “La victòria té molt de mèrit perquè cada jugador va aportar molt”, puntualitza Gallifa.

Vam fer un partit molt seriós reduint els errors i, sobretot, jugant sense pressió

Òscar Gallifa, tècnic de l’UB MiR

I és que l’equip portava dos mesos amb l’aigua al coll. La recuperació de jugadors importants com Aitor Andrés i el fitxatge del jove jugador senegalès Diagne AbdouKhadre ‘Abdou’ s’estan notant en aquesta recta final de la temporada.

Ara, només falten quatre jornades, i l’equip depèn d’ell mateix, si guanya, per salvar la categoria. Diumenge vinent l’UB MiR rep al penúltim classificat, el Vedruna, al Miquel Poblet.